25 mars 2018
11:30

Bergdalens IK

Referat: Solängens BK - Bergdalens IK

Andra matchen börjar med en mycket jämn första halvlek. Det är chanser åt båda håll där Bergdalen tar ledningen med 0-1. I början av andra perioden kommer Bergdalen med ett par snabbaanfall dom gör två mål på de första chanserna och det står då 3-0 till Bergdalen. Tufft läge men extra kul att laget fortsätter att jobba på och spela vårt spel. I slutet av perioden får vi slutligen utdelning och gör på kort tid både 1-3 och 2-3. I sista perioden fortsätter vi att tro på vårt spel och skapar bra press. Vi kvitterar i mitten av perioden och fortsätter att trycka på. Det ger bra resultat och vi tar ledningen med 4-3 och har flera chanser i slutet av matchen att utöka. Två bra jämna matcher mot Bergdalen slutar med två uddamålssegrar. Det vi ta med oss är att alla i laget måste ligga nära våra motståndare när vi försvarar . Kul att se att när våra försvarare vågar hålla i bollen och ta fart framåt när det ges tillfälle.